Landbrugs- og Fiskeristyrelse lukker ned for meldinger i weekenden

Landbrugs- og Fiskerisstyrelsen skal i løbet af lørdagen og søndagen havde ændret en rette ting i deres it-system, og derfor meldes der nu ud om, at f
01 nov 2017

Landbrugs- og Fiskerisstyrelsen skal i løbet af lørdagen og søndagen havde ændret en rette ting i deres it-system, og derfor meldes der nu ud om, at fiskefartøjerne skal melde deres fangster på en anden måde i den tidsperiode, der er lukket.

Landburgs- og Fiskeristyrelsen har i en meddelelse skrevet som følger:

”Føring af logbog og afgivelse af meldinger under IT service vindue 4-5. november

I forbindelse med IT vedligeholdelse fra lørdag den 4. november 2017 kl. 08:15 til søndag den 5. november 2017 kl. 15:45 gælder ændrede rutiner for afgivelse af meldinger og føring af elektronisk logbog.

Meldinger: Alle fartøjer skal i vedligeholdelsesperioden afgive meldinger til Landbrugs- og Fiskeristyrelsens Fiskerimoniteringscenter (FMC) på telefon (+45) 72 18 56 09. For fartøjer der fører papirlogbog skal det modtagne kvitteringsnummer, på en melding afgivet til Landbrugs- og Fiskeristyrelsens FMC, indføres i papirlogbogen.

Aktiv- og passivmeldinger til og fra norsk Zone skal i vedligeholdelsesperioden afgives til den norske FMC via mail på fmc@fiskeridir.no eller på telefon 0047 55 23 83 36

Føring af elektronisk logbog:

En eLog, der er startet før IT servicevinduet, skal føres og afsluttes efter gældende regler. Kvittering for eLog opdateringer i vedligeholdelsesperioden vil blive sendt straks efter afslutningen af servicevinduet. Fartøjer, der starter en ny fangstrejse inden afslutningen af servicevinduet, skal melde afsejling telefonisk til dansk FMC på (+45) 72 18 56 09, og skal notere alle afrejse og fangstoplysninger, så oplysningerne kan indtastes, når der er modtaget kvittering for endelig aflevering af den foregående fangstrejse. Meldinger, der er afgivet telefonisk i IT vedligeholdelsesperioden, kan ikke indtastes.

 

Flere Nyheder