Launis køber nordjysk røgeri

Den store fiskekonservesfabrik med fokus på især rejer, Launis, har netop været en tur på indkøb, og det resulteret i, at røgeriet Top Røg i Skagen ha
22 sep 2016

Den store fiskekonservesfabrik med fokus på især rejer, Launis, har netop været en tur på indkøb, og det resulteret i, at røgeriet Top Røg i Skagen har skiftet ejer. Købet er sket på trods af, at Top Røg har haft svært ved at få økonomien til at hænge fornuftigt sammen, fortæller Finans.dk.

Mens Launis sidste år landede et nettooverskud på 16,3 mio. kroner, så kom Top Røg ud af 2015 med et underskud på 1,4 mio. kroner. Dermed er det ikke sikkert, at opkøbet ender med at blive en succes – og det erkender direktøren i Launis, Gert Nielsen.

- Det er jo ikke sikkert, at det her lille projekt kan lade sig gøre. Dermed mener jeg, at det ikke er sikkert, at vi kan finde økonomien i det. Man skulle gerne kunne have økonomi i det, man er i gang med, og det skulle gerne kunne løfte en renovering, en udflytning, eller hvad man nu gør ved det, siger Gert Nielsen til Finans.

Flere Nyheder