Launis øgede overskuddet i 2014

Der er tilfredshed i den nordjyske fiskevirksomhed Launis Fiskekonserves, der netop har offentliggjort resultatet af det seneste regnskabsår. Ifølge F
24 feb 2015

Der er tilfredshed i den nordjyske fiskevirksomhed Launis Fiskekonserves, der netop har offentliggjort resultatet af det seneste regnskabsår. Ifølge Food-Supply.dk ender virksomheden med et plus i underkanten af 15 millioner kroner for det seneste regnskabsår.

Det er meget positivt for ledelsen i virksomheden, der angiveligt selv havde sat næsen op efter et resultat på mellem 7 og 9 millioner kroner. De knap 15 millioner kroner er en forbedring på lige over 2 millioner kroner i forhold til det foregående år, og det bliver beskrevet som det bedste i adskillige år.

Tidligere har den nordjyske virksomhed haft et par år med millionoverskud, men det bliver altså vendt på markant vis – og det ser også ud til, at der kommer positive resultater i de kommende år. Ifølge Food-Supply.dk regner Launis ganske vist med, at resultatet for det nuværende år vil lande lavere end det nu offentliggjort resultat, selv om man forventer en stigende omsætning. Den stigende omsætning vil nemlig blive fulgt at stigende råvarepriser.

Bruttofortjenesten i 2013/14 endte på 45,9 millioner, en stigning på over 25 procent fra 36,6 millioner året forinden.

Flere Nyheder