Lystfisker forsøgte at fuske sig til præmie

Den gamle skrøne om, at lystfiskere har uendelig svært ved at vurdere størrelsen på deres fangst, fik en lidt anderledes drejning under en fiskekonkur
01 May 2015

Den gamle skrøne om, at lystfiskere har uendelig svært ved at vurdere størrelsen på deres fangst, fik en lidt anderledes drejning under en fiskekonkurrence. Her blev en lystfisker grebet i fusk – fangsten havde han nemlig købt i en fiskehandel inden konkurrencen.

Ifølge en af arrangørerne, Ronnie Knappe fra Grejbiksen i Trige ved Aarhus, mødte en deltager kort efter konkurrencestart op med to meget store havørreder. Kontrollanterne fattede dog mistanke, fordi fisken så ud til, at de havde været på land i adskillige timer.

Lystfiskeren blev utilfreds og ville gå med sin ”fangst”, men han blev tilbageholdt. Han formåede senere at undslippe i en ventende bil, og det har siden vist sig, at han også førhen har lavet det samme nummer på Fyn – hvor han lykkedes med det.

- Teorien lige nu er, at der er en sammenhæng mellem flere personer, der har været under mistanke for snyd i både vores egen og en anden fiskekonkurrence, og at der derved er tale om mulig snyd for over 50.000 kroner, fortæller Ronnie Knappe til Aarhus Stiftstidende.

Sagen er nu meldt til politiet som bedrageri.

Flere Nyheder