Minister deltager på årets generalforsamling

Der er tradition for, at den fiskeriansvarlige minister deltager på den årlige generalforsamling i Danmarks Fiskeriforening PO. Sidste år var dog en u
12 May 2016

Der er tradition for, at den fiskeriansvarlige minister deltager på den årlige generalforsamling i Danmarks Fiskeriforening PO. Sidste år var dog en undtagelse, da den daværende fødevareminister Dan Jørgensen fra Socialdemokraterne ikke kunne finde plads i sin kalender.

Sådan bliver det ikke i år, når DFPO fredag den 13. maj afholder generalforsamlingen på Hindsgavl Slot ved Middelfart. Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har nemlig meldt sin ankomst og deltagelse i generalforsamlingen.

Den finder sted efter denne udgave af Fiskeri Tidende er sendt i trykken – men før avisen udkommer lørdag – men derfor sørger Fiskeri Tidende alligevel for, at læserne kan følge med i slagets gang fra generalforsamlingen.

Det sker med direkte opdateringer, hvor vi blandt andet har uddrag fra den mundtlige beretning som formand Svend-Erik Andersen aflægger samt fra de kommentarer, som resten af generalforsamlingen traditionen aflægger i den sammenhæng.

Generalforsamlingen begynder klokken 13 og den er planlagt til at være ovre omkring klokken 16.30. Derefter er der reception for administrerende direktør Niels Wichmann, der tidligere på året kunne fejre sit 25 års jubilæum som administrativ leder af organisationen.

Receptionen er planlagt til at begynde kl. 17, hvorefter der er middag for de lokalforeningsmedlemmer, der har meldt sig til.

Flere Nyheder