Minister møder Hanstholm-fiskere

[caption id="attachment_18111" align="alignnone" width="620"] Fiskeriminister Eva Kjer Hansen (V) gæster Hanstholm d. 6. august. Foto: Ole Iversen[/ca
af Line Dalgaard Jensen
01 aug 2018

[]

Har du et spørgsmål til fiskeriminister Eva Kjer Hansen (V), så er det mandag d. 6. august, at du skal stå klar på havnen i Hanstholm.

Her holder fiskeriministeren træffetid - et nyt initiativ, hvor ministeren møder de fremmødte borgere efter tur, og de møder ministeren personligt og i enrum. Emnet er frit. Ministeren lytter og svarer gerne på spørgsmål inden for sit ressortområde, der er fiskeri, ligestilling og det nordisk samarbejde, men er også åben for andre problemstillinger, som borgerne ønsker at drøfte.

Træffetiden sker i forbindelse med, at Eva Kjer Hansen (V) er på besøg i Hanstholm. Her skal hun på virksomhedsbesøg, samt mødes med Hanstholm Fiskeriforening til en snak om fiskeripakken og fiskeriets vilkår.

Træffetid holdes efter først-til-mølle-princippet, og tiden til den enkelte borger afhænger af, hvor mange der møder op. Det er ikke muligt på forhånd at tilmelde sig en træffetid.

  • Sted: Fibigersgade 2, 7730 Hanstholm
  • Tid: Mandag d. 6. august kl. 15.30-16.30

 

Flere Nyheder