MSC-mærket er nu også på Hilton

[caption id="attachment_7507" align="aligncenter" width="620"] Hilton kan nu servere torsk for deres gæster med et blåt MSC mærke[/caption] Når du
04 Dec 2015

[caption id="attachment_7507" align="aligncenter" width="620"]Let pocheret torsk med sennepssauce Hilton kan nu servere torsk for deres gæster med et blåt MSC mærke[/caption]

Når du i fremtiden indlogerer dig på en af Hiltons hoteller i Storbritanien, Holland eller Belgien, kan du med sindsro vælge torsken på menukortet i restauranten. For her er torsken forsynet med  det blå MSC-mærke. Den internationale hotelkæde har i de lande blevet tildelt den såkaldte MSC chain og custody certificering, der fortæller, at hotellet kun anvender torsk, der er fra MSC-cerficerede fiskerier. Certificeringen er et led i hotelkædens strategi, om at gøre hotellerne så bæredygtige som muligt.
- Det er en del af vores langsigtede mål om ansvarlighed samtidig med at opretholde den højeste kulinariske standard. Fisk er et populært valg blandt vore gæster, og det er afgørende, at vi inkluderer bæredygtigt fiskeri i vores strategi, siger Maxime Strade, ansvarlig for bæredygtighed hos Hilton.

- Certificeringen gør Hilton til foregangsmænd i hotelsektoren. Ved at få certificeret 41 hoteller i Europa, sender Hilton et klart signal, om at de tager bæredygtige fisk og skaldyr alvorligt. Hilton belønner fiskere, der som har vist, at de fisker bæredygtigt, siger Rupert Howes, administrerende direktør hos MSC

 

Flere Nyheder