MSC/FSC-kampagne: Verden ændrer sig når du handler

[caption id="attachment_17804" align="alignleft" width="382"] Kalle skal lokke de unge til at vælge MSC-fisk.[/caption] Ansvarlighedsmærk
af Line Dalgaard Jensen
11 jun 2018

[]

Ansvarlighedsmærkerne FSC og MSC lancerer i denne uge kampagnen "Verden ændrer sig når du HANDLER", som med den kække hipster Kalle i front, skal minde om vigtigheden af at kigge efter mærkerne.

Fair Trade bakker op om budskabet, og er partnere på kampagnen, som kommer til at køre i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

I kampagnen kan man møde hipsteren Kalle, der bor i et kollektiv.

Natur og bæredygtighed er hans passion, og som den samfundsbevidste borger han er, lægger han altid mærke til mærkerne, når han køber ind.

Kampagnen skal fange de unge
- Med den fiktive hipster Kalle i front for kampagnen, vil vi på en underholdende måde inspirere til øget opmærksomhed på at vælge certificerede produkter, når der handles, siger Ida Rehnström, Kommunikationsansvarlig i FSC Danmark, og fortsætter:

- Selvom det er et vigtigt emne, kan det hurtigt blive for tungt at tale om, hvor galt det hele står til. Vi vil gerne vise, hvor nemt det er at gøre en forskel.

- Når man vælger fisk og skaldyr med det blå MSC mærke, bidrager man til et levende hav. Kampagnen sætter fokus på, at unge kan gøre en forskel og nemt hjælpe naturen ved at kigge efter miljømærkerne, siger Majken Møller, Kommunikations- og Marketingschef for MSC Danmark.

Fælles nordisk samarbejde
FSC har stået i spidsen for at udvikle kampagnen, som er blevet til i et samarbejde mellem FSC og MSC, mens Fair Trade støtter op om budskabet ved at dele kampagnen. Kampagnen er tilgængelig i alle nordiske lande (Danmark, Sverige, Finland og Norge), og er finansieret af Postkodstiftelsen i Sverige.

Kampagnen sætter fokus på bæredygtighed, etisk handel og ansvarlig forbrugeradfærd, og henvender sig til en ung nordisk målgruppe. Filmen suppleres af en kampagneside, som indeholder yderligere information om kampagnen og de involverede mærker.

Find kampagnesiden her:

Flere Nyheder