Niels Wichmann fortsætter i Europeche

Administrerende direktør i Danmarks Fiskeriforening PO, Niels Wichmann, fortsætter i ledelsen af Europeche, der er paraplyorganisationen for fiskerifo
16 dec 2016

Administrerende direktør i Danmarks Fiskeriforening PO, Niels Wichmann, fortsætter i ledelsen af Europeche, der er paraplyorganisationen for fiskeriforeningerne i EU. Udpegningen for de følgende to år.

Tidligere på ugen afholdt man den årlige generelforsamling, hvor blandt andet ledelsesposterne bliver fordelt. Og her blev Niels Wichmann genvalgt til posten som kasserer - en post han har besat igennem nogle år, efter at han i øvrigt tidligere har haft posten som præsident for Europeche.

Javier Garat, der er generalsekretær for de spanske fiskeres hovedorganisation CEPESCA, blev genvalg til posten som præsident for Europeche. Hans udpegning gælder også for to år.

Der blev også udpeget fire vicepræsidenter. De er Barrie Deas fra (National Federation of Fishermen's Organisations - NFFO, Marc Ghiglia (Union des Armateurs á la Pêche de France - UAPF), Gerard Van Balsfoort (Pelagic Freezer-Trawler Association - PFA) and Paul Piscopo (Koperattivi Malta).

 

Flere Nyheder