NorFishing er åbnet i Trondheim

[caption id="attachment_14168" align="aligncenter" width="620"] NorFishing i Trondheim er i gang med det største udstillerareal nogensinde. Foto: René
16 aug 2016

[caption id="attachment_14168" align="aligncenter" width="620"]NorFishing i Trondheim er i gang med det største udstillerareal nogensinde. Foto: René Dandanell. NorFishing i Trondheim er i gang med det største udstillerareal nogensinde. Foto: René Dandanell.[/caption]

550 virksomheder stod i dag klar til at byde på alt det nyeste indenfor teknologi og viden omkring fiskerisektoren. Med fokus på blandt andet fremdrivning med el, elektriske winches og en hel del af det gængse udstyr til fiskerifartøjet er NorFishing blevet større end nogensinde.

- Og selvom messen er over 50 år gammel, så kigger vi mod fremtiden og ikke fortiden, fortalte Liv Holmefjord, der er formand for stiftelsen bag NorFishing.
I år er der 25 procent flere udstillere, arealet er udvidet med 20 procent og der er repræsentanter fra 25 lande.
En del af udstillingen har også dansk deltagelse i to forskellige områder. I den ene del er Østbornholms Kutterservice med for første gang i håb om at sælge garnhalere til det norske marked. Også Rom Gummi er nye på messen, mens Thyborøn Trawldoors har transporteret en af deres trawlskovle, der står ved indgangen, med til Trondheim. Havnene i Skagen, Hirtshals og Thyborøn er også repræsenteret og har selskab af flere virksomheder fra deres område.
De danske virksomheder er spredt på to forskellige haller, da NorFishing har været en utrolig attraktiv udstilling. For første gang har der været en venteliste blandt udstillerne, der fra februar i år blev skrevet på venteliste. Det ventes dog løst til næste messe i 2018, hvor udstillingsarealet vil være udvidet med 2500 kvadratmeter, da tre haller efter udstillingen vil blive revet ned og erstattet af nye moderne faciliteter til udstilling.

Flere Nyheder