Norsk laks kommer på cyklerne

I 2017 skal Norge være vært for VM i landevejscykling – og det bliver med masser af reklameplads for de norske lakseopdrættere. Norges Sjømatråd har n
30 maj 2016

I 2017 skal Norge være vært for VM i landevejscykling – og det bliver med masser af reklameplads for de norske lakseopdrættere. Norges Sjømatråd har netop indgået en aftale med Norges Cykleforbund, der blandt andet omfatter markedsføring af laks i forbindelse med netop afviklingen af VM i cykling næste år.

Norges Sjømatråd fortæller, at aftalen også dækker både en generel markedsføringsaftale med cykelforbundet og aftaler omkring en lang række cykelarrangementer i Norge. For cykelforbundet betyder det midler i kassen, mens det for Norges Sjømatråd handler om synlighed.

- Virksomhederne er i dag vigtige bidragsydere til lokale og regionale aktiviteter langs hele kysten. Nu styrker vi vores samfundsengagement gennem en fælles aftale, som kommer eliten og bredden i norsk cykelsport til gode, siger kommunikationsdirektør Geir Håvard Hanssen fra Norges Sjømatråd.

Flere Nyheder