Ny direktør udpeget for Fiskeristyrelsen

Det bliver Nanna Møller, der første januar kommer til at sætte sig i direktørstolen i den nye Fiskeristyrelse. Nanna Møller har en solid ledererfar
01 dec 2017

Det bliver Nanna Møller, der første januar kommer til at sætte sig i direktørstolen i den nye Fiskeristyrelse.

Nanna Møller har en solid ledererfaring fra en række stillinger i det offentlige. Senest som vicedirektør i Arbejdstilsynet. Arbejdstilsynet er som Fiskeristyrelsen en myndighed, der arbejder med kontrolopgaver i et netværk med afdelinger ud over hele landet. Nanna Møller har tidligere bl.a. arbejdet i Københavns Kommune og i Statsministeriet.

Den nye direktør er i dag udpeget af fiskeri- og ligestillingsminister Karen Ellemann.

”Det glæder mig, at Nanna Møller har sagt ja til at tiltræde stillingen som direktør for Fiskeristyrelsen. Med Nanna Møllers solide ledererfaring er hun den rette til at stå i spidsen for den nye Fiskeristyrelse, som skal sikre en moderne og effektiv fiskerikontrol,” udtaler Karen Ellemman.

Nanna Møller udtaler: ”Det er en vigtig samfundsopgave at planlægge og koordinere den danske fiskerikontrol. Det er et område, som har været udsat for hård kritik, men der er allerede taget hul på arbejdet hen mod at skabe en ansvarlig anvendelse af de danske fiskeressourcer. Det er opgaver, jeg glæder mig meget til at skulle stå i spidsen for og sammen med de mange gode kræfter i den nye Fiskeristyrelse at sikre, at Fiskeristyrelsen både kommer godt fra start og i mål med sine mange opgaver.”

Nanna Møller er økonom af uddannelse. Hun er 49 år, gift og har to børn. Nanna Møller tiltræder i den nye stilling den 1. januar 2018.

[]

 

Flere Nyheder