Ny forarbejdningskæmpe på vej i Nordjylland

Til sommer får Nordjylland en ny kæmpe inden for handel og bearbejdning af fisk, det fortæller Nordjyske.dk Det er Brdr. Schlie Fiskeeksport A/S i Hi
06 maj 2016

Til sommer får Nordjylland en ny kæmpe inden for handel og bearbejdning af fisk, det fortæller Nordjyske.dk

Det er Brdr. Schlie Fiskeeksport A/S i Hirtshals og Scanfish Danmark A/S i Hanstholm, der opretter et fælles ejerskab under navnet Seafood Partners Holding.

Koncernen etableres med en egenkapital på 100 millioner kroner, som ejes af direktør Morten Nielsen, Scanfish og direktør Kaj Schlie, Hirtshals. De to har til samme. en ejerandel på 75 %. De sidste 25 % er fordelt på ledende medarbejdere i henholdsvis Brdr. Schlie fiskeeksport og Scanfish.

Førende aktører
Brdr Schlie fiskeeksport A/S Hirtshals og Scanfish Danmark A/S Hanstholm – er i forvejen blandt de førende aktører indenfor handel og bearbejdning af fisk i såvel Danmark som internationalt.

Selvstændige virksomheder

De to virksomheder vil fortsat blive drevet som to selvstændige virksomheder med Kaj Schlie som CEO i Brdr. Schlie fiskeeksport A/S og med Morten Nielsen som CEO i Scanfish Danmark A/S.

-Vi vurderer, at et fælles ejermæssigt samarbejde vil kunne videreudvikle virksomhederne og vil være værdiskabende for begge parter og deres kunder, siger Kaj Schlie, der bliver koncerndirektør i Seafood Partners, til Nordjyske.dk

Gennemførslen af den fælles ejerstruktur forventes gennemført inden den 30. juni.

Flere Nyheder