Ny hjemmeside inspirerer til at spise dansk fisk

Tilgængeligheden er et nøgleområde, når det gælder markedsføringen af dansk fisk. Danske fiskere lander nogle af verdens bedste spisefisk, men det nyt
24 maj 2017

Tilgængeligheden er et nøgleområde, når det gælder markedsføringen af dansk fisk. Danske fiskere lander nogle af verdens bedste spisefisk, men det nytter alt sammen ikke meget, hvis forbrugerne ikke kan finde ud af, hvor de kan få fat i den fisk de ønsker.

Fiskebranchen har derfor gjort det lettere for forbrugeren. De har oprettet hjemmesiden .

- Her kan forbrugeren holde sig orienteret, om alle de aktuelle tilbud på danske fisk, fortæller Lone Marie Eriksen, sekretariatsleder i Fiskebranchen.

På siden kan forbrugeren således se, hvad ens foretrukne  supermarked helt aktuelt byder på af fisk. Eller hvis man er interesseret i en helt bestemt fisk kan man finde det supermarked, der aktuelt har den på tilbud.

Det er nemlig ikke kun de mere kendte arter som torsk og rødspætter, der kan findes tilbud på. Der er en bred vifte at forskellige fisk og skaldyr, som der er sæson for. Lige nu har flere supermarkeder eksempelvis forårsbebuderen hornfisk i køledisken.

Går man ikke specifikt efter enten et supermarked eller en bestemt fisk, så kan man også bare vælge at lade sig inspirere. Hjemmesiden byder nemlig også på en række af forslag til forskellige retter med fisk og skaldyr, der aktuelt er sæson for.

Et skema viser, hvornår der er sæson for de enkelte fisk og skaldyr. Og når man alligevel er inde på siden, så kan man jo lige så godt lade sig underholde samtidigt ved at prøve quizzen, som tester hvilken fisk man er.

Flere Nyheder