Nyt fiskefartøj døbt i Hvide Sande

[caption id="attachment_9549" align="aligncenter" width="620"] RI 5257 Vibeke Bram er ombygget og renoveret stort set fra top til tå. [/caption]Fiskef
30 Apr 2015

[caption id="attachment_9549" align="aligncenter" width="620"]RI 5257 Vibeke Bram er ombygget og renoveret stort set fra top til tå. RI 5257 Vibeke Bram er ombygget og renoveret stort set fra top til tå. [/caption]Fiskefartøjet RI 527 Vibeke Bram er langt om længe klar til at gå afsted på fiskeri. Torsdag blev skibet på behørig vis døbt i hjembyen Hvide Sande.

Fiskefartøjet RI 527 Vibeke Bram har været længe undervejs. Ombygningen har foregået hos Kynde og Toft i Thyborøn, og det bliver også i Thyborøn der fremover skal fiskes fra. For fartøjet stikker for dybt i forhold til at kunne gå ind til auktionskajen i Hvide Sande for at losse den fangede fisk.

Selvom RI 527 blev døbt torsdag, så har fartøjet allerede gennemført tre fangstrejser med rimeligt tilfredsstillende resultat. Endnu mangler der nogle enkelt tilretninger, og skipper Kurt Adsersen regner med i løbet af de kommende måneder at få rettet til, så fartøjet for alvor kan gå på jagt efter havtasker, rødtunger, rødspætter og torsk.

se indslag med fiskeskipper Kurt Adsersen her.

https://youtu.be/x_sxZTVIpyw

Flere Nyheder