Nyt fiskefartøj fra Hanstholm pryder lokal Rom

[caption id="attachment_14918" align="aligncenter" width="851"] Ny Hanstholm Rom på gaden med tegning af Hm228 Pondus. Foto: Ole Iversen.[/caption]...
24 nov 2016

[caption id="attachment_14918" align="aligncenter" width="851"]Ny Hanstholm Rom på gaden med tegning af Hm228 Pondus. Foto: Ole Iversen. Ny Hanstholm Rom på gaden med tegning af Hm228 Pondus. Foto: Ole Iversen.[/caption]

Hanstholm har fået sin helt egen rom, Hanstholm Rom.

 

Rommen blev i forrige uge leveret i de første 120 flasker, hvor det nyeste fartøj til Hanstholm Havn, HM228 Pondus, har fået lov til at pryde flasken. Hver flaske er nummeret, og på den er en tegning af den nye trawler til Hanstholm. Det er Jeppe Sauer, der har tegnet.

Søren Overgaard, direktør for Hotel Hanstholm, står bag nyskabelsen forklarer, at Limfjorden har sin whisky, Nationalparken sin bitter og snaps, så hvorfor skulle Hanstholm ikke have sin egen rom.

- Det er da helt naturligt, for rom er da netop noget der forbindes med det maritime, siger direktør på Hotel Hanstholm Søren Overgaard.

Han oplevede stor interesse for den første sending, der blev udsolgt i løbet af 24 timer. Nu er en ny sending bestilt, og de første af den sending er allerede solgt.

Hanstholm Rom er en caribisk rom. Den er “Limitada”. Det vil sige, at netop den blanding findes ikke andre steder på markedet.

- Vores rom er baseret på flere typer lagret rom fra en række sukkerrørsplantager på Barbados. Vi har sammen med vores leverandør fundet en smag, vi regner med at folk vil tage godt imod, siger Søren Overgaard.

 

Flere Nyheder