Nyt tankanlæg i Thyborøn er åbnet

[caption id="attachment_11953" align="aligncenter" width="640"] Hanstholm Havns Olieforsyning har nu etableret sig på havnen i Thyborøn med eget tanka
07 dec 2015

[caption id="attachment_11953" align="aligncenter" width="640"]Hanstholm Havns Olieforsyning har nu etableret sig på havnen i Thyborøn med eget tankanlæg. Foto: Per Skovmose. Hanstholm Havns Olieforsyning har nu etableret sig på havnen i Thyborøn med eget tankanlæg. Foto: Per Skovmose.[/caption]

Hanstholm Havns Olieforsyning er i fuld gang med at etablere sig på flere havne. Senest blev et nyt tankanlæg sat op på havnen i Thyborøn, og senere kommer der også tankanlæg på havnekajerne i Hvide Sande og Nykøbing Mors.

 

Dermed kan selskabet levere brændstof til fiskefartøjer i 17 havne fordelt over det meste af landet.

- Vi er ved at være dækket ind, og så har vi samarbejde med to andre firmaer i Hirtshals og Skagen, hvor vi bruger deres anlæg, siger Per Skovmose.

Han fortæller, at der indtil for nylig har været et samarbejde med andre om tanke i Thyborøn og Hvide Sande, men de aftaler er nu ophørt, og derfor etablerer Hanstholm Havns Olieforsyning sig nu i de to havne.

 

 

Læs om HG 300´s motorudskiftning på Thorsminde Maskinværksted

Selve systemet fungerer ved, at fiskeren har et kort - akkurat som enhver anden tankstation, der anvendes ved tankningen.

 

- Det er fiskefartøjer, jeg går efter. Lystbåde er ikke til at håndtere, da den brændstof jeg har er farvet, så den må ikke komme i lystbåde, siger Per Skovmose.

I Thyborøn har tanken en kapacitet på 60.000 liter, og selvom de typiske tankninger sker mellem 500 liter og op til 25-30.000 liter.

Selskabet har aftaler med forskellige olieselskaber omkring levering af brændstof.

 

 

Flere Nyheder