Optimismen blomstrer hos FF Skagen A/S

[caption id="attachment_9566" align="aligncenter" width="620"] FF Skagen forventer med årets kvotestigninger godt blus under kedlerne i fremtiden[/cap
25 mar 2017

[caption id="attachment_9566" align="aligncenter" width="620"] FF Skagen forventer med årets kvotestigninger godt blus under kedlerne i fremtiden[/caption]

- Vi ser med optimisme fremtiden i møde, fastslog bestyrelsesformand Jens A. Borup i sin beretning på generalforsamlingen i FF Skagen A/S den 24.marts.

De optimistiske toner fra formanden skyldes ikke mindst, at kvoterne for proteinfisk, især den vigtige art tobis, er gunstige i 2017.

- Det har kolossal betydning for vor virksomhed som en af de førende i verden med eksport til flere end 60 nationer, fastslog Jens Borup.

Samtidig har virksomheden gennemført den største nyinvestering i koncernens 57-årige historie. Samlet har FF Skagen i 2016 investeret for mere end 290 mio. kr.

- Fabrikkerne i Skagen og i Hanstholm er moderniseret i alle led og er klar til fremtidens krav med styrket kvalitet, produktion og fleksibilitet, konstaterede Jens Borup, er også kunne konstatere, virksomhedens laboratorium i Skagen efter omfattende modernisering er i stand til, som et af de førende i verden, at dokumentere produkternes sunde betydning for opdræt af fisk, grise og fjerkræ til gavn for både dyr og mennesker på grundlag af et bæredygtigt fiskeri og en bæredygtigt produktion. Denne modernisering omfatter samtidig produkter til kæledyr, som er et stærkt voksende marked.

- Det betyder desuden, at vi har etableret et nyt og udvidet samarbejde med kunder i de lande, som efterspørger produkter til netop deres opdræt. Med andre ord, fastslog han, er vi i stand til i stigende omfang at fremstille endnu flere proteinrige produkter – i udvidet omfang efter kundernes ønsker samtidig i samarbejde med dem, fremhævede Jens A. Borup i sin beretning.

 

REGNSKABSTAL 2016

Koncernen realiserede i 2016 en omsætning på 2.007,8 mio.kr.

Resultat efter skat  14 mio. kr.

Egenkapitalen udgør pr. 31 december 2016 263,7 mio. kr.

Flere Nyheder