PensionDanmark kom sikkert igennem uro

PensionDanmark, der har mange fiskere i medlemskaren, kom med et afkast på 2,4 mia. kr. og en stigning i indbetalingerne på 6,3 pct. sikkert igennem d
24 nov 2015

PensionDanmark, der har mange fiskere i medlemskaren, kom med et afkast på 2,4 mia. kr. og en stigning i indbetalingerne på 6,3 pct. sikkert igennem den uro, der prægede de finansielle markeder i 3. kvartal.

Hen over sommeren var de finansielle markeder præget af uro og bekymring for et nyt tilbageslag i den globale økonomi. I august blev aktiemarkederne ramt af kursfald på godt 15 pct. PensionDanmark kom alligevel ud med et investeringsafkast på 2,4 mia. kr. for årets første ni måneder, som gav medlemmerne et afkast før skat på mellem 1,6 pct. (alder 40) og 1,5 pct. (alder 65). Opgjort d. 30. oktober og dermed blot en måned senere er afkastet løftet til henholdsvis 5,9 pct. (alder 40) og 3,4 pct. (alder 65).

”Vi har fokus på at sikre en robust portefølje, der kan modstå de store udsving på de finansielle markeder. Det er lykkedes trods et meget turbulent 3. kvartal,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Flere Nyheder