Politisk underudvalg er nedlagt igen

[caption id="attachment_16677" align="aligncenter" width="620"] Ib Poulsen, fotograferet ved Fiskerikonferencen i Søndervig. Foto: Ole Iversen.[/capti
01 dec 2017

[]

Et nyt fiskeriudvalg under Miljø- og Fødevareudvalgt fik kun en kort levetid. Onsdag nedlagde politikerne i Miljø- og Fødevareudvalget, skriver Ekstrabladet.dk

I september blev udvalget nedsat som et underudvalg af Miljø- og Fødevareudvalget, men et flertal bestående af Regeringspartierne og Dansk Folkeparti gjorde, at udvalget blev nedlagt.

Det har i følge Ekstra Bladet vakt et internt opgør mellem formanden for udvalget, Pia Adelsteen, der er medlem af Dansk Folkeparti, og udvalgsmedlem Ib Poulsen fra samme parti.

-  Jeg synes, det er dybt forunderligt, at Pia Adelsten lukker udvalget, det var jo ingen, der var klar over det, siger Ib Poulsen til Ekstra Bladet.

Ib Poulsen var ikke selv tilstede på udvalgsmødet, og derfor kom det som en overraskelse for ham.

- Jeg var overrasket, forbløffet og forundret. Nu bliver vi jo slået tilbage, kan man sige. Det er pisse træls, siger Ib Poulsen ti Ekstra Bladet.

Ifølge Pia Adelsteen er der ikke noget stort i nedlæggelsen. Således oprettes og nedlægges underudvalg hele tiden, lyder det fra udvalgets formand.

Udvalget var blandt andet tænkt som et udvalg, der skulle føre kontrol med implementeringen af de tiltag, som fiskeripakken lægger op til. Formand for udvalget var Simon Kollerup, mens Ib Poulsen var næstformand.

Flere Nyheder