Radikale vil sikre fiskefartøj til Fiskeriskolen

Fiskeriskolen i Thyborøn har i længere ønsket et fiskefartøj til eleverne på skolen, så de kan få fiskerierfaring, mens de allerede er på skolen. Og d
23 nov 2016

Fiskeriskolen i Thyborøn har i længere ønsket et fiskefartøj til eleverne på skolen, så de kan få fiskerierfaring, mens de allerede er på skolen. Og det ønske vil De Radikale gerne indfri i forbindelse med de nuværende forhandlinger om en fiskeripakke.

- Det er egentlig en rigtig god idé, men der skal sikre nogle penge og en lille kvote til skibet. Det har jeg haft en dialog med Esben Lunde Larsen om gennem de seneste uger, lyder det fra partiets fiskeriordfører, Andreas Steenberg.

Overfor Folkebladet Lemvig undrer han sig dog over, at han slet ikke har haft mulighed for at være med til selve forhandlingerne. De bliver kørt helt uden, at De Radikale med ved forhandlingsbordet, siger han.

- Jeg kan godt forstå, at vi ikke bliver inviterede, hvis vi var dybt uenige om noget. Men jeg har ikke hørt, ministeren skulle være imod skibsplanerne, så derfor forstår jeg ikke, at ministeren ikke har format til et møde om emnet, siger han til Folkebladet Lemvig.

Flere Nyheder