Regeringen: Færre regler og bureaukrati for fiskere

Lars Løkke Rasmussen har netop fremlagt Regeringsgrundlaget - altså det grundlag der skal danne udgangspunkt for regeringens virke. Og her bliver fisk
28 Jun 2015

Lars Løkke Rasmussen har netop fremlagt Regeringsgrundlaget - altså det grundlag der skal danne udgangspunkt for regeringens virke. Og her bliver fiskeriet nævnt kort i forbindelse med regeringens bud på, hvordan man vil skabe "bedre rammer for landbrugs- og fødevareerhvervet".

Hel konkret står der her, at "Regeringen vil arbejde for at reducere regler og bureaukrati for danske fiskere. Rammer og vilkår skal understøtte bæredygtigt fiskeri. Regeringen vil endvidere gøre op med overimplementering af EU-regler".

Samtidig bliver der i Regeringsgrundlaget  lagt op til, at man vil sikre bl.a. fiskeriets vækstmuligheder i "en fornuftig balance" med miljøhensynet. Det er blandt derfor - skriver Venstre i Regeringsgrundlaget - at man samler "opgaverne i et Miljø- og Fødevareministerium".

[button color="blue" size="small" link="http://fiskeritidende.dk/wp-content/uploads/2015/06/Regeringsgrundlaget-2015.pdf" target="blank" ]Se Regeringsgrundlaget[/button]

Læs mere om den nye fødevareminister, Eva Kjer Hansen

Her kan du se samtlige medlemmer af den ny regering

Flere Nyheder