Rejsegilde i Nordsøen Forskerpark

[caption id="attachment_19216" align="alignright" width="267"] Nordsøen Forskerpark har netop holdt rejsegilde for en ny 540 kvadratmeter stor tilbygn
af Claus Kirkegaard
04 dec 2018

[]

DTU Aqua, Forskerparken i Hirtshals, har fået et stort ønske opfyldt.

De har således længe ønsket sig flere kvadratmeter til forskning og undervisning af studerende i det nordjyske. Nu er en ny 540 kvadratmeter stor bygning i samme stil som de øvrige bygninger en realitet, og der er således blevet afholdt rejsegilde for håndværkere, lejere og ansatte ved Nordsøen Forskerpark, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Sektionsleder Per Bovbjerg Pedersen, DTU Aqua glæder sig nu til at overtage de nye faciliteter til foråret.

- Studerende og forskere fra hele verden søger hertil for at få del i den nyeste viden på området. Det har betydet pladsmangel og behov for nye forsøgs- og undervisningsfaciliteter, og derfor er det nye byggeri meget kærkomment, lød det fra Per Bovbjerg Pedersen til rejsegildet.

Nordsøen Forskerpark har til formål at skabe de fysiske raser for forskning, udvikling, rådgivning og formidling inden for emner med relation til hav og fisk og huser en række af de vigtigste private og offentlige aktører inden for fiskeri og akvakultur.

DTU Aqua er den største lejer med 65 fastansatte og et varierende antal studerende fra hele verden. Dertil kommer DTU Aquas forskningsskib, Dana, som er hjemhørende i Hirtshals.

Flere Nyheder