Rekordoverskud på FF Skagen A/S

Året 2015 endte for FF Skagen A/S med en omsætning på to milliarder kroner. Dermed var der også grobund for det rekordstore overskud på 120,8 mio. kr
18 Mar 2016

Året 2015 endte for FF Skagen A/S med en omsætning på to milliarder kroner. Dermed var der også grobund for det rekordstore overskud på 120,8 mio. kr og efter skat 91,4 mio. kr.

Der er nye markeder, nye produkter, flere kunder og eksport til flere end 60 lande, der har bragt FF Skagen frem til rekorden. Samtidig har valutaforholdet været til gunst for FF Skagen på eksportmarkederne.

Jens A. Borup, bestyrelsesformand for FF Skagen A/S, kunne efter gårsdagens generalforsamling glæde sig over resultatet. Også på både leverandører og aktionærers vegne.

- Fremgangen har i øvrigt gjort det muligt at give gode afregningspriser til vore leverandører. Resultatet betyder, at der udbetales udbytte til vore aktionærer med 1 kr. pr. aktie, siger Jens A. Borup.

Det er blandt andet tilførsel af brisling og blåhvilling samt tobis, der i 2015 bragte rekorden frem. I Skagen blev der således tilført 358.000 tons, og i Hanstholm blev der i 2015 leveret 188.000 tons råvare, hvilket er det højeste nogensinde fabrikken i Hanstholm har modtaget.

Jens A. Borup, bestyelsesformand for FF Skagen A/S, har dog ikke troen på, at rekorden i 2016 bliver forbedre.

- Ikke med udsigten til den tobissæson, der er i vente, lyder det fra ham.

FF Skagen A/S investerer i øvrigt pt. 70 mio. kr i Skagen og 25 mio. kr. i Hanstholm

- Disse investeringer vil resultere i yderligere styrkelse af vore produkters kvalitet, foruden betydelige energibesparelser samt miljøforbedringer, siger Jens A. Borup.

 

Flere Nyheder