Ringkjøbing Landbobank satser på fiskeriet

Ringkjøbing Landbobank har været med på DanFish messen de seneste gange, men det har hver gang været på den fælles stand for Hvide Sande. I takt med a
03 okt 2015

Ringkjøbing Landbobank har været med på DanFish messen de seneste gange, men det har hver gang været på den fælles stand for Hvide Sande. I takt med at banken har øget dens fokus på fiskerierhvervet ved blandt andet at oprette et selvstændigt fiskeriteam, har Ringkjøbing Landbobank i år fundet tiden inde til at have deres egen stand på messen.

- I år har vi vores egen stand, fordi vi gerne vil skærpe synligheden på det faktum, at vi satser på fiskeriet. Vi har siden sidste messe i 2013 øget vores eksponering mod fiskeriet, og det har allerede øget vores markedsandel,  siger erhvervschef Kim Vestergaard Nielsen, det giver samtidig fiskerikunderne en god mulighed for at besøge Ringkjøbing Landbobank på messen.

- Der er jo mange, der kender os, og på messen er der en god lejlighed til at komme og få en snak med os.  Det gælder også dem der ikke kender os så godt i forvejen, som vi gerne vil vise, hvad Ringkjøbing har i tasken af gode ideer til kunden, fortæller  Henrik Pagaard fra bankens fiskeriteam, som bliver suppleret af sin kollega i fiskeriteamet Carsten Østergaard.

- Vi har en række områder, hvor vi kan komme med gode ideer til kunderne. Forslag omkring skattemiljø, optimering af likviditet, gældspleje og finansieringssammensætning er noget af det vi gerne vil præsentere for folk på messen,  siger Carsten Østergaard. Fiskeriteamet, som vil være på plads på messen, understreger dog, at det på Ringkjøbing Landbobanks stand ikke vil være blodig alvor det hele.

- Der skal også være plads til, at folk kan komme på besøg for bare at lære os bedre at kende, og vi har også en sjov konkurrence med på messen, siger Henrik Pagaard, der sammen med sine kollegaer i fiskeriteamet glæder sig til at møde både bestående og nye kunder på messen.

- Vi vil gerne udvide vores engagement i fiskeriet, og vi afsætter gerne de nødvendige resurser på fiskeriområdet. Derfor er det også naturligt vi er synlige på DanFish messen, siger erhvervschef Kim Vestergaard Nielsen.

Flere Nyheder