Så er der mere køleplads i Hirtshals

Claus Sørensen - den store køle- og frysehus koncern - har netop taget deres nye faciliteter på Hirtshals Havn i brug. Det betyder, at virksomheden me
02 maj 2016

Claus Sørensen - den store køle- og frysehus koncern - har netop taget deres nye faciliteter på Hirtshals Havn i brug. Det betyder, at virksomheden med den seneste udvidelse har øget den allerede eksisterende frysehuskapacitet i Hirtshals med over 12.400 pallepladser.

- Med det nye frysehus har vi udvidet frostkapacitet med over 40 %, således at vi samlet set kommer over 28.300 pallepladser på Hirtshals Havn. Samtidigt har vi udvidet vores kølekapacitet til 2.000 pallepladser, hvilket er over en fordobling i forhold til tidligere, og vi har mulighed for at øge yderligere, fortæller frysehuschef, Morten Jensen i en pressemeddelelse fra Hirtshals Havn.

Det nye byggeri er opført i forlængelse af virksomhedens eksisterende faciliteter på Hirtshals Havn - i kort afstand fra både kajen og den nye landudvidelse på 250.000 m². Beslutningen om at udvide på Hirtshals Havn er taget for at dække både den nuværende såvel som kommende efterspørgsel, som virksomheden oplever i Hirtshals.

"Hirtshals Havn har over den seneste årrække oplevet positiv vækst især inden for transportområdet. skriver Hirtshals Havn i sin pressemeddelelse," hvor de nævner, at det blandt har haft en positiv betydning for fx Claus Sørensen.

"I februar startede det Luxemborg-baserede rederi CLdN en ny rute op mellem Zeebrugge, Göteborg og Hirtshals, og den nye trafik til og fra havnen har allerede betydet mere godstransport over Hirtshals Havn," slår Hirtshals Havn fast.

Flere Nyheder