Så er det tid til at indstille Årets Læreplads

Den 27. november - i forbindelse med overrækkelsen af "Blå Bevis" til de færdiguddannede fiskere fra Fiskeriskolen - bliver Årets Læreplads også hædre
08 okt 2015

Den 27. november - i forbindelse med overrækkelsen af "Blå Bevis" til de færdiguddannede fiskere fra Fiskeriskolen - bliver Årets Læreplads også hædret. Men det forudsætter, at der kommer indstillinger - og dem efterlyser man nu fra Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, der står bag prisen.

- Vi vil gerne høre fra lærlinge eller andre, hvilken læreplads man mener, der kan kvalificere sig til æren af at blive kåret som årets læreplads 2015, siger direktør Flemming Christensen fra Fiskeriets Arbejdsmiljøråd.

Betingelserne for at kunne blive indstillet som årets læreplads er, at lærepladsen har udvist en særlig interesse i at givet lærlingen en god start, og at han/hun er blevet introduceret til lærepladsen med særlig vægt på arbejdssikkerhed og god instruktion i arbejdsopgaverne.

Dertil bliver der lagt vægt på de procedurer, man har om bord, og at der om bord er vist respekt og forståelse for at man er ny, og måske ikke fra starten er bekendt med alt om bord, men er kommet for at lære faget.

- Vi håber med denne opfordring, at der komme mange indstillinger, da der er mange gode lærepladser i fiskeriet, og vi håber at høre fra så mange lærlinge som muligt siger Flemming Christensen.

[toggle title="Send dit bud" state="open" ]Det er bestyrelsen i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, der udpeger årets læreplads ud fra de indkommende indstillinger.

Udover fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø er man også velkommen til i indstillingen, at skrive andre positive oplevelser fra sin tid om bord.

Med kåringen følger et diplom plus en gavecheck på 6.000 kroner til skib og besætning.

Send forslaget til Fiskeriets Arbejdsmiljøråd senest 10. november 2015 gerne på mail post@f-a.dk eller pr. brev til Auktionsgade 1B, 6700 Esbjerg. [/toggle]

Flere Nyheder