SIF gør tingene meget nemmere

Hos Norway Seafoods virksomhed i Grenaa har de lige siden den spæde start på arbejdet med at udvikle SIF – Sporbarhed i Fiskeriet – været med og funge
18 apr 2015

Hos Norway Seafoods virksomhed i Grenaa har de lige siden den spæde start på arbejdet med at udvikle SIF – Sporbarhed i Fiskeriet – været med og fungeret som en form for prøveklud for projektet. Og det har gjort tingene meget nemmere for virksomheden i dag, hvor den er en af de store aktører på det danske marked for fersk fisk.

- Det har da helt bestemt hjulpet os meget, slår indkøbschef for Non-Food, Kim Schou, fast og peger på, hvad der er den store forskel på og fordel i forhold til tidligere for virksomheden:

- Vi kan ikke mere i dag end før, men det er meget nemmere. Rigtig meget nemmere, siger han.

Rent praktisk betyder SIF, at Norway Seafood har de nødvendige oplysninger med det samme, når de skal bruges.

- Tidligere skulle vi tilbage i systemerne for at finde det. Det slipper vi for nu, forklarer Kim Schou, der er overbevist om, at deres kobling på og brug af SIF giver virksomheden en fordel i forhold til deres konkurrenter på det danske marked.

- Det tror jeg da, fordi vores konkurrenter nok ikke kan helt det samme som os. Vi er længst fremme med SIF, slår han fast.

 

Flere Nyheder