SIF skal vendes en gang mere

[caption id="attachment_13750" align="aligncenter" width="620"] Danmarks Fiskeriforening PO's formand Svend-Erik Andersen berørte SIFs fremtid på DSA'
09 jun 2016

[caption id="attachment_13750" align="aligncenter" width="620"]DSC_0452 Danmarks Fiskeriforening PO's formand Svend-Erik Andersen berørte SIFs fremtid på DSA's generalforsamling[/caption]

På Danish Seafood Associations generalforsamling var udfordringerne med finansieringen af sporbarhedssystemet SIF et at temaerne i formanden Peter Bambergers beretning og formanden for Danmarks Fiskeriforening PO Svend-Erik Andersen kom i sit indlæg på generalforsamlingen også ind på SIF.

- Vi har diskuteret det mange gange, og vi har tidligere meldt ud, at vi hverken kan eller vil betale for hele driften. Vi troede, vi nærmede os en løsning, men vi har opsagt aftaler med ansatte og dem der drifter SIF. Vi vil fortsætte med en mindre løsning, sagde Svend- Erik Andersen, der dog kunne løfte sløret for, at der var hyret en ekstern konsulent, der skal vende SIF endnu en gang de næste måneder.

- Vi må se, om han med nye friske øjne kan finde nye bæredygtige ideer. Dermed ikke sagt, at styrelsen og andre gode kræfter skal drosle ned i deres indsats for finde en løsning for SIF i fremtiden, sagde Svend-Erik Andersen.

 

Flere Nyheder