Skagen Havn vil trække flere arbejdspladser til

Der skal sættes ekstra turbo på udviklingen på Skagen Havn. Havnen har i samarbejde med Erhvervshus Nord ansat den 38 årige Jesper Rulffs, der skal af
25 aug 2017

Der skal sættes ekstra turbo på udviklingen på Skagen Havn. Havnen har i samarbejde med Erhvervshus Nord ansat den 38 årige Jesper Rulffs, der skal afdække såvel kortsigtede som langsigtede forretningsmuligheder for Skagen Havn. Planen er, at han skal igangsætte udviklingsaktiviteter i samarbejde med virksomhederne på havnen indenfor fiskeriet og det maritime spor.

- Jeg ser en stor styrke i at få tilknyttet en person, der kan få forretningsudviklingen på Skagen Havn op i et endnu højere gear. Samarbejdet med Erhvervshus Nord betyder, at Jesper får et bredt kendskab til erhvervssammensætningen i kommunen og ikke mindst bliver han fortrolig med kommunens vækstspor. Ligesom han får skabt et vigtigt erhvervsnetværk i Skagen, hvilket kommer både ham og Skagen Havn til gode i jobbet som forretningsudvikler, siger Willy Hansen, adm. direktør på Skagen Havn

I jobbet hos Erhvervshus Nord skal han udvikle og vedligeholde forretningsnære relationer til danske og udenlandske virksomheder inden for fiskeri og relateret erhverv som for eksempel maritim service og reparation i Skagen. På sigt skal han overgå til en fuldtidsstilling som forretningsudvikler på Skagen Havn.

Jesper Rulffs er 38 år, uddannet maskinmester og har arbejdet i 9 år med facility management. Herudover har Jesper arbejdet med teknisk salg til den maritime sektor, herunder salg til rederier som Mærsk, Hapag-Lloyd og Scandlines m.v. Senest har Jesper Rulffs fungeret som afdelingsleder for el og drift på Karstensens Skibsværft.

[]

 

Flere Nyheder