Skagenfood bliver en del af Dansk Supermarked

[caption id="attachment_6652" align="aligncenter" width="620"] Skagenfood, som er specialister i levering af fiske- og måltidskasser til døren, får Da
22 jun 2017

[]

Skagenfood, som har specialiseret sig i levering af fiske- og måltidskasser til døren, bliver nu en del af Dansk Supermarked, som overtager 80 procent af aktierne i Skagenfood fra firmaets grundlæggere, ægteparret Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen.

Markedet for  måltidskasser til døren er i hastig vækst, og med Dansk Supermarked i ryggen vil virksomheden have den fornødne finansielle styrke til ikke kun at få del i væksten, men også erobre markedsandele.

Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen er stolte af den udvikling og de mål, de har nået med Skagenfood.

- Men vi har klare ambitioner om at løfte virksomheden yderligere. Skal vi lykkes med det i den målestok, vi ønsker, kræver det en stærk partner. Vi har fundet det helt rette match med Dansk Supermarked Group, der også kan hjælpe med logistik, markedsføring og synlighed på nettet, siger Betina Kühn til Nordjyske.dk.

Det bliver dog business as usual i Strandby. Skagenfood bliver ikke indlemmet i DSG – men vil køre som en uafhængig enhed med base i Nordjylland. Kulturen i Sagenfood fastholdes og vores målsætning om at levere den højest mulige kvalitet er uændret. Peter og Betina fortsætter med at lede Skagenfood, og alle medarbejdere fortsætter.

Stort vækstpotentiale
For Dansk Supermarked er der tale om en strategisk investering, der skal sikre koncernens position på et marked i vækst.

- Vi ser et stort vækstpotentiale for måltidskasser og convenience-løsninger, der gør hverdagen nemmere for danskerne, konstaterer Per Bank, administrerende direktør i Dansk Supermarked ifølge Nordjyske.dk

Han fastslår, at Skagenfood er en meget veldrevet virksomhed med tårnhøj kvalitet og stærke værdier, der skal føres videre.

- Det ønsker vi at gøre i fællesskab, og vi er overbeviste om, at vi gennem vores investering sammen kan forløse det store potentiale, der er i virksomheden og markedet, siger Per Bank.

Skagenfood har i dag godt 19.000 kunder fordelt over hele landet, relativt flest i forstæderne til de store byer. Firmaet har 50 medarbejdere i Strandby og Aalborg, hvor der er lager- og pakkefaciliteter.

Omsætning på over 100 mio.
Skagenfood, der blev grundlagt i 2001 med levering af frisk fisk til døren som speciale, er vokset hurtigt de senere år.

Sidste år nåede omsætningen 75 millioner kroner. I år kommer den op over 100 millioner kroner, forventer Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen.

Væksten skyldes blandt andet en udvidelse af sortimentet. Sidste skud på stammen er ready-to-heat-retter - simremad, hvor Skagenfood har gjort simre-arbejdet, og kunden blot skal opvarme retten.

Skagenfoods to store konkurrenter på markedet for måltidskasser er Aarstiderne og Retnemt.

 

Flere Nyheder