SKAT var på jagt på fiskeproducenter

En række fiskeproducenter i Nordjylland har for nylig haft uanmeldt besøg af SKAT. Myndighederne skulle tjekke, om virksomhederne - der i vid udstrækn
10 feb 2015

En række fiskeproducenter i Nordjylland har for nylig haft uanmeldt besøg af SKAT. Myndighederne skulle tjekke, om virksomhederne - der i vid udstrækning bruger udenlandsk arbejdskraft - har registreret de udenlandske ansatte korrekt, og om virksomhederne indberetter lønnen til de ansatte.

I følge FoodSupply.dk var det virksomheder i Aalborg, Frederikshavn, Skagen og Thyborøn, der fik uanmeldte gæster, og SKAT havde følgeskab af såvel politiet som Arbejdstilsynet. Besøgene er et led i den overordnede kampagne mod social dumping i forskellige brancher.

- Det er første gang, vi kontrollerer nordjyske værfter og fiskerivirksomheder i relation til social dumping. Aktionen skal give os et billede af, om social dumping er et problem i brancherne. Vi fik mange oplysninger med hjem, som er værd at kigge nærmere på, fortæller funktionsleder i Skat Olaf Lagoni i følge FoodSupply.dk.

Flere Nyheder