Søkogte jomfruhummer er et helt unikt produkt

[caption id="attachment_14404" align="alignright" width="301"] Tommy R. Lund er stolt over at kunne tilbyde søkogte jomfruhummer i København. Foto: Ol
16 sep 2016

[]

Tommy R. Lund er medindehaver af fiskehandlen HAV, der er placeret i Torvehallerne i centrum af København. Og han er foreløbig hovedaftager på de søkogte jomfruhummer, som fisker Michael Kiil for kort tid siden er begyndt at lande i Skagen.

Og den københavnske fiskehandler er meget begejstret for den nye vare, han kan tilbyde sine kunder.

- Det er helt fantastisk at få adgang til en så unik vare som de første i Danmark, slår han fast overfor Fiskeri Tidende og fortæller, at han faktisk har ”plaget” Michael Kiil om at få dem i sit sortiment i et helt år, siden han stiftede bekendtskab med den søkogte jomfruhummer allerede i sensommeren sidste år.

[button color="red" size="small" link="http://fiskeritidende.dk/skagen-fisker-satser-paa-soekogte-jomfruhummer/" target="blank" ]Skagen-fisker satser på søkogte jomfruhummer[/button]

- Normalt er jeg ikke fortaler for at koge jomfruhummer – jeg synes, at de skal steges, grilles, ristes i ovnen, så du ligesom får noget smag fra skallen ind i kødet. Men ved at koge dem levende eller tæt på levende så bevarer du al saft og kraft i dem, og det giver virkelig noget smag til dem, siger Tommy R. Lund om de søkogte jomfruhummere.

 

Flere Nyheder