Spis dansk fisk   (1)

På mandag går Fiskebranchen i luften med 2. runde af fiskekampagnen, der profilerer dansk fisk. Her viser Fiskebranchen ”fiskerne bag dansk fisk”, og
29 apr 2017

Lige nu er det bl.a. kulmule, mørksej, hvilling, rødspætte, blåmusling, hornfisk og jomfruhummer, som de danske fiskere tidligt om morgenen lander på de danske fiskeauktioner.

Den nye kampagne bliver synlig på plakater i gadebilledet tæt på butikker, der fremhæver dansk fisk i egen markedsføring, samt i udvalgte kædemagasiner. Kampagnen kører i disse uger:

Forår: Uge 18-19-20 Efterår: Uge 37-38-39

Dansk fisk-mærke på kulmulen
Dansk fisk-mærket indgår nu på rigtig mange fiskeprodukter. Senest er dansk kulmule  blevet introduceret for forbrugere.

Fiskerne kalder kulmulen for ”danskernes laks”. Kulmulen har en lækker smag og en fin struktur. Forbrugerne elsker den, så Fiskerbranchen håber, at detailhandlen vil hjælpe  med at tilgængeliggøre dansk kulmule yderligere.

Inspirationsevent med bloggere Fiskebranchen afholdte 25. april en ”Hands on” aften i fiskens tegn med bloggere. Her var der rig mulighed for at udskære, tilberede og smage lækre retter med dansk kulmule, mørksej, hornfisk mv. 

Fiskehandler Tommy Lund fra Hav.dk og kok Carsten Kyster delte ud af deres viden om vildtfanget dansk fisk.

Her til kampagnestart har  Fiskebranchen udgivet en folder med 6 lækre sommerretter med dansk fisk. Du finder bl.a. stjerneskud med jomfruhummerhaler, bagt kulmule med oliven og citroncreme, fiskeburger, grillet hvilling mm. Folderen kan hentes i detailhandlen bredt.

 

Flere Nyheder