Strandby-Snille dropper sin fiskebil - men der er håb

[caption id="attachment_18105" align="alignright" width="150"] Snille har siden sommeren 2018 solgt fisk fra sin fiskebil - som nu skal udskiftes. Pri
af Line Dalgaard Jensen
31 okt 2018

[caption id="attachment_18105" align="alignright" width="150"] Snille har siden sommeren 2018 solgt fisk fra sin fiskebil - som nu skal udskiftes. Privatfoto[/caption]

Tidligere Strandby-fisker og nu rullende fiskehandler Kristian Snille Larsen kæmper med opstartsproblemer.

Hans fiskebil, som han sælger friske, lokale fisk fra, er fyldt med fejl og mangler.

- Jeg kan desværre ikke se anden udvej, end at forlange at min bilhandel skulle gå retur, fortæller han på sin Facebook-side, hvor han ærger sig over, at den opbygning som han i sommer bestilte ikke var, som forventet.

Ny bil og gode råd på vej
Dermed ikke sagt, at fiskehandler-eventyret er slut. Kristian Snille Larsen har fået mulighed for at købe en ny fiskebil.

Den har tidligere været brugt af en anden fiskemand, der også vil lære den stadig meget nye Strandby-fiskehandler et par tips og tricks.

Kristian Snille Larsen overtager fiskebilen d. 22. december 2018. I det nye år håber han at komme på vejen igen.

Fra fisker til handler
Snille er oprindeligt fisker. Han er født ind i en fiskerfamilie, uddannet erhvervsfisker og har tidligere fisket i 6 år. Bl.a. med FN 219 Vibima.

Desværre begyndte ryggen at brokke sig lidt. Derfor gik han i land og søgte nye veje, og i sommer begyndte han som fiskehandler.

[embed]http://fiskeritidende.dk/snille-saelger-friske-strandby-fisk-i-hele-vendsyssel/[/embed]

 

 

Flere Nyheder