Tema-mad gjorde stor lykke blandt elever og personale

[caption id="attachment_16334" align="aligncenter" width="670"] Mexico var kommet til Fiskeriskolen.[/caption] ”Mexico ligger i Spanien, i Spanien”
07 sep 2017

[]

”Mexico ligger i Spanien, i Spanien” synger Nephew´, men i sidste uge var Mexico rykket til Thyborøn.

Medarbejderne i kantinen på Fiskeriskolen vil udvikle og udvide den gastronomiske horisont, og derfor har de søgt et crowdfounding projekt kaldet ”Verden rundt med mad”. Vi vil slå hul på traditionerne og gøre det at spise i Fiskeriskolens kantine interessant, oplevelsesrigt og overraskende. Vi vil træde nye spor i forhold til præsentation og servering, skriver Janni Nygaard kantineleder Fiskeriskolen i projektansøgningen.

Det første mad-tema er nu blevet afviklet. Den stod på mexicansk med alt hvad der hører sig til af udklædning, pynt, musik og lækkert mad. Det var nogle festlige måltider til stor fornøjelse for både elever og ansatte, der alle tog rigtig godt imod det nye initiativ.

- Det var mega fedt, siger Jesper H. Halle, der er elev på erhvervsfiskeruddannelsen og fortsætter: ”Det var dejligt at få noget helt andet mad.

Projektet er kommet i stand via EUC Nordvests Intern Crowdfouding platform. En platform hvor ideer bliver til virkelighed. Som et element i skolens strategi skal Crowdfouding platformen understøtte og motivere medarbejderne til at tænke nyt, sætte nye initiativer i gang og give mulighed for realisering af disse.

[]

Flere Nyheder