Thorning siger god for Dan som brugsuddeler

Det er helt i orden, når Dan Jørgensen – landets fødevareminister – i en periode over en måned leger brugsuddeler på Fyn. Det er essensen af et svar,
12 Apr 2015

Det er helt i orden, når Dan Jørgensen – landets fødevareminister – i en periode over en måned leger brugsuddeler på Fyn. Det er essensen af et svar, som Dan Jørgensens chef – statsminister Helle Thorning-Schmidt – har givet til medlem af Folketinget for Venstre, Jakob Engel-Schmidt.

Dan Jørgensen har indgået en aftale med COOP om, at han i en måned – frem til den 21. april – har råderet over SuperBrugsen i Hjallese på Fyn, og det er faldet nogle for brystet, at ministeren således samarbejder med en konkret virksomhed, da det kan opfattes som reklame for – i dette tilfælde – COOP.

Men den holdning deler Helle Thorning-Schmidt ikke, fordi det – som det fremgår af hendes svar – handler om, at Dan Jørgensen får ”mulighed for at afprøve en række af de forslag om forandringer i butikkerne, som er blevet foreslået bl.a. i forbindelse med ministerens dialog med de danske supermarkeder”.

- Det er min opfattelse, at det ovenfor beskrevne samarbejde mellem ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri og Coop er et led i ministerens dialog med de danske supermarkeder om indretningen mv. af butikker, hvilket er et emne, som ligger inden for ministerens ressortområde, skriver statsministeren i sit svar.

Flere Nyheder