Thorsminde har fundet sin nye havnechef

Torsdag den 1. december bliver første arbejdsdag for den nye havnechef i Thorsminde, Søren Kyndi. Den nye havnechef er nemlig nu fundet, efter at den
01 nov 2016

Torsdag den 1. december bliver første arbejdsdag for den nye havnechef i Thorsminde, Søren Kyndi. Den nye havnechef er nemlig nu fundet, efter at den nuværende havnechef gennem 29 år, Leif Jensen, har valgt at opsige sin stilling. Det meddeler bestyrelsen i en pressemeddelelse.

Ifølge bestyrelsen for den vestjysk fiskerihavn har Søren Kyndi både erhvervs- og maritim erfaring med i bagagen, når han tiltræder sit nye job – ligesom han allerede er i færd med at færdiggøre en uddannelse til cand. tech. i maritim teknologi i løbet af 1. halvår af 2017.

Den nye havnechef har tidligere været næstkommanderende i Svendborg Marinehjemmeværn samt været underviser på Marstal Navigationsskole. På skolen har han undervist i elever til kyst- og sætteskipper, fremgår det af pressemeddelelsen.

Den nuværende havnechef slipper dog ikke tøjlerne, når Søren Kyndi tager over fra den 1. december. Leif Jensen vil frem til udgangen af januar 2017 være tilknyttet havnen, ligesom man er i færd med at planlægge en reception for Leif Jensen.

Flere Nyheder