Thyborøn Havn lander rekordregnskab

[caption id="attachment_15362" align="aligncenter" width="620"] Thyborøn Havn aflægger rekordregnskab for fjerde år i streg[/caption] For fjerde år
23 feb 2017

[]

For fjerde år i træk aflægger Thyborøn Havn et rekordregnskab, der viser en omsætning i 2016 på 43.5 mio. kr. og et resultat på 11,9 mio. kr. Det er en stigning på 11% på omsætningen og hele 29% på bundlinjen. Resultatet må betragtes som særdeles tilfredsstillende for havnens ledelse og bestyrelse. Regnskabet er især påvirket af et særdeles godt år på konsumfiskeriet og et forholdsvis godt år i industrifiskeriet trods manglende tobiskvote for året. Den samlede landingsværdi af fisk via Thyborøn Havn er steget 7,5% fra 847 mio. kr. i 2015 til 910 mio. kr. i 2016.

Investeringer bærer frugt
Bestyrelsesformand Karl Kristian Bro udtaler i forbindelse med regnskabet, som netop er godkendt på bestyrelsesmødet d. 22. februar:
- Thyborøn Havn har arbejdet målerettet for at være en attraktiv fiskeri- og godshavn gennem flere år. Det er yderst tilfredsstillende at se at vores investeringer i infrastrukturen bærer frugt og at det for 4. år i træk er lykkedes at sætte omsætningsrekord. Ydermere har det også forplantet sig med et rigtig flot resultat på bundlinjen, hvilket også er nødvendig for at forrente de investeringer vi har foretaget og også kommer til at igangsætte i de kommende år, slutter han. Thyborøn Havns egenkapital udgør herefter 99,70 mio. kr.

 

Flere Nyheder