Tilladelse til søstjernefabrik trækker ud

[caption id="attachment_9850" align="aligncenter" width="620"] Høring forsinker tilladelse til ny søstjernefabrik[/caption] EU-høring forsinker til
17 Feb 2016

[caption id="attachment_9850" align="aligncenter" width="620"]Søstjerner_løftet Lars Erik Holtegaard Høring forsinker tilladelse til ny søstjernefabrik[/caption]

EU-høring forsinker tilladelse til den ny søstjernefabrik i Nykøbing Mors, som Foreningen Muslingeerhvervet sammen med blandt andre Dansk Skaldyrcenter står bag.

Oprindeligt var det forventningen at den nye søstjernefabrik i skulle stå klar til vinterfiskeriet i december måned. Men så hurtigt kommer, det nok ikke til at gå med at få fabrikken gjort klar til at tage i mod søstjerner fra Limfjorden. Tilladelsen til fabrikken skal i høring hos samtlige EU-lande indtil 1. juli, inden opførelsen kan påbegyndes.

- Vi håber, at fabrikken er klar i januar 2017. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at nå det, når tilladelsen fra EU er på plads, siger Viggo Kjølhede formanden for Foreningen Muslingeerhvervet ifølge Food Supply.

 

Flere Nyheder