Tjek din E-boks for fiskeritilladelsen

I fremtiden skal fiskerne ikke længere en tur omkring postkassen for at få fingre i deres fiskeritilladelser. Som en del af den offentlige digitaliser
23 dec 2015

I fremtiden skal fiskerne ikke længere en tur omkring postkassen for at få fingre i deres fiskeritilladelser. Som en del af den offentlige digitaliseringsstrategi, overgår NaturErhvervstyrelsens fiskeritilladelser nemlig til digital udsendelse. Det fremgår af en pressemeddelelse fra styrelsen.

Det betyder, at alle fiskeritilladelser gældende fra 1. januar 2016 samt fiskeritilladelser, der udstedes fremadrettet, vil blive udsendt digitalt. Det betyder, at alle ejere af fartøjer modtager fiskeritilladelser, gældende for fiskeri fra 1. januar 2016 og derefter, i deres E-boks.

- Vi er allerede i gang med at udsende fiskeritilladelserne for 2016, så tjek derfor din E-boks for at se, om du har modtaget din fiskeritilladelse, lyder opfordringen fra NaturErhvervstyrelsen.

Styrelsen meddeler dog, at der er undtagelser fra reglen om, at fiskeritilladelser kun bliver udsendt digitalt. Som de eneste vil tilladelser til ålefiskeri for 2016 blive udsendt med traditionel post.

Flere Nyheder