Tobis eventyret blev stoppet af EU og Dan

Indlægget er skrevet af Ib Poulsen, der er kandidat til Folketinget for Dansk Folkeparti. Masser af tobis, men de må bare ikke fanges for EU, og mi
17 May 2015

Indlægget er skrevet af Ib Poulsen, der er kandidat til Folketinget for Dansk Folkeparti.

Masser af tobis, men de må bare ikke fanges for EU, og ministeren på området, Dan Jørgensen, viser sig igen som manden uden handling.

De såkaldte områder burde fjernes eller måske allerbedst; så burde man med vejledning af fiskerne kunne flytte en andel af kvoten fra det ene område til den anden, så fiskeriet kan være mest rentabelt/ fleksibelt.

Denne gang læner ministeren sig op af DTU Aqua, som ikke mener at tobisfiskeriet kan bære et øget fisketryk på beskedne 40.000 tons i område 1 (sydvestlig Nordsø). Modsat den opfattelse som fiskere og biologer har. Man undres!!

Herved går Nord- og Vestjylland glip af op mod 60 millioner; en hel del i en i forvejen klemt del af Danmark.

Regeringen er kommet med et udspil på 50 vækstinitiativer, men hvad hjælper det, når man med den anden hånd fjerner et allerede eksisterende initiativ?

Jeg mener, denne minister er et klart bevis på, vi igen skal have en minister kun for fiskeriet, så vi får skilt landbrug og fiskeri ad. Det vil gavne begge erhverv.

Det er stort set kun den 22. december han er på banen i Bruxelles, hvor kvoterne skal fastlægges. Vi ser ham i aktion, og her gøres der heller ikke den store indsats for at tilgodese erhvervet.

Vi har en for fiskeriet fraværende minister, som har travlt med at bruge skattekroner på at finde nationalretter og kostråd.

Resten af tiden går, siger rygtet, vist i brugsen i Nr. Bøvelse på Fyn.

Flere Nyheder