Tørfisk indtager Thorsminde

Thorsminde sætter fisken i centrum lørdag den 18. juni. Det sker, når der bliver afholdt Fiskens Dag rundt om i byen og især på havnen. Og det har vær
15 jun 2016

Thorsminde sætter fisken i centrum lørdag den 18. juni. Det sker, når der bliver afholdt Fiskens Dag rundt om i byen og især på havnen. Og det har været tilfældet tidligere hen, så er der igen i år masser af aktiviteter.

På den musikalske side bliver Tørfisk trækplasteret, når de underholder ad to omgange. Det sker begge gange i Auktionshallen, men der bliver også masser af andre spændende ting at se på og – ikke mindst – smage på.

Jeka Fish, Vilsund Blue, Iversenfish og mange andre disker op med gode tilbud på fisk, og det bliver ikke kun fisk – også taskekrabber vil der blive budt på. Og man kan også få smagt nogle de friskstegte rødspætter, som Borgerforeningen gør klar på dagen.

Thorsminde Naturskole og Naturvejleder Brian Kjølhede vil lave en masse spændende aktiviteter med børnene. Ved kajen vil der være åbent skib på sejlbådende ”Anni Thrysøe” og ”Gefion” som Lemvig Træskibslaug kommer med. Det lokale oprensningsfartøj ”Tønne” vil også åbne op for publikum på dagen.

Ringkøbing Sejlklub vil komme med juniorsejlere og sejle rundt i havnebassinerne i optimistjoller og laserjoller. Ligeledes vil der være stand-op padlere i havnebassinet. Den lokale roklub Thorsminde Coastal Roklub vil i samarbejde med ”Havets & Fjordens hus” selvfølgelig også være til stede. Klubben byder på en snak om roning samt mulighed for at købe kaffe og kage.

Flere Nyheder