Tørfisk solgte fisk på Rådhuspladsen

Traditionen tro har gæsterne til Fiskens Dag på rådhuspladsen mulighed for at købe frisk fisk, når Tørfisk sammen med fisker Johnny Pedersen fra L 347
15 sep 2015

Traditionen tro har gæsterne til Fiskens Dag på rådhuspladsen mulighed for at købe frisk fisk, når Tørfisk sammen med fisker Johnny Pedersen fra L 347 Palermo i Thorsminde står på scenen.

Og der er tale om en auktion i sin bedste betydning for selvom måske ikke alle forstår det vestjyske sprog så godt, så ender auktionen med en række salg af forskellige fisk. Efter købet af fisken stod elever fra Fiskeriskolens fiskehandleruddanelse i øvrigt klar til at filetere fisken, så gæsterne fik en serveringsklar fisk med hjem.

Udover fiskere fra Thorsminde var der også fiskere fra Skagen Fiskeriforening, der delte smagsprøver på gourmetrejer og jomfruhummer ud, ligesom Hanstholm Fiskeriforening havde taget havtaske med til København og serverede den i en suppe. Thorsminder havde som vanligt taget rødspætter med fra Nordsøen, som blev stegt i tusindtal.

https://youtu.be/BQafw2DuLzE

Flere Nyheder