TripleNine A/S indgår ny transportaftale med KM Logistik ApS

[caption id="attachment_8946" align="aligncenter" width="620"] TripleNine Thyborøn[/caption] TripleNine A/S transporterer adskillige
19 mar 2016

[caption id="attachment_8946" align="aligncenter" width="620"]WEB TripleNine Thyborøn marts 2015 TripleNine Thyborøn[/caption]

TripleNine A/S transporterer adskillige tusinde tons fisk, fiskemel, kul m.m. hvert år. Til at klare den del af forretningen har  TripleNine A/S indgået en ny, langsigtet aftale med KM Logistik ApS, som fremover kommer til at stå for al transport af fiskeråvarer, fiskemel, kul m.m. for TripleNine A/S.

- Fra tid til anden indtræffer der hændelser der giver anledning til at ryste posen lidt, siger adm. Direktør for TripleNine A/S Peter Jensen.

- Vi transporterer adskillige tusinde tons fisk, fiskemel, kul m.m. i løbet af et år, hvilket stiller betydelige krav til leverandøren af den slags ydelser. Så efter nogle ændringer i ejerstrukturen i transportbranchen i slutningen af 2015, har vi fundet tiden inde, til at kigge netop logistik funktionen lidt efter i sømmene. Det har resulteret i, at vi nu har indgået en ny og langsigtet aftale med KM Logistik ApS. Jens H. Petersen og jeg kender hinanden ganske godt, og jeg fandt det naturligt at indlede et nyt samarbejde med Jens, Mads & Co, siger Peter Jensen der vægter ord som tillid og troværdighed højt i et langsigtet samarbejde.

-Vi er glad for den tillid TripleNine A/S viser os og vort firma. Det er en stor opgave for os, men vi tøvede ikke med at svare ja til, at det var en opgave vi kan løse. Vi har mange års erfaringer indenfor for alle transportopgaver, herunder naturligvis også med transport af fisk. Vi har med denne nye aftale i hånden, investeret et betydeligt beløb i det nødvendige antal nye og moderne fisketrailere der sikrer at vi kan løse alle opgaver. Med den langsigtede aftale, vi nu har indgået med TripleNine A/S, er jeg sikker på, det for os er en ganske god og fornuftig investering, og vi ser frem til det nye samarbejde, siger bestyrelsesformand Mads K. Petersen fra KM Logistik Aps.

Flere Nyheder