TripleNine Group A/S får ny bestyrelsesformand

[caption id="attachment_8946" align="aligncenter" width="620"] TripleNine får ny formand[/caption] Torben Svejgaard afløser på TripleNines generalf
01 Apr 2016

[caption id="attachment_8946" align="aligncenter" width="620"]WEB TripleNine Thyborøn marts 2015 TripleNine får ny formand[/caption]

Torben Svejgaard afløser på TripleNines generalforsamlingen i april Harald Røkenes som bestyrelsesformand. Harald Røkenes  har været bestyrelsesformand, siden TripleNine Group blev dannet ved fusionen mellem TripleNine og Koppernæs i 2013. På generalforsamlingen i april ønsker Harald Røkenes at afslutte sin formandstid i selskabet. Formandsskiftet har været planlagt og kommunikeret til ejerne for et stykke tid siden.  Torben Svejgaard, som vil blive valgt som ny formand på den ordinære generalforsamling 14. april ,har en lang karriere som topleder i internationale industriselskaber og har senest i perioden 2008-2014 været koncernchef i én af verdens førende fiskefodervirksomheder, BioMar. Han opsagde sin stilling i BioMar i 2014 for at hellige sig bestyrelsesarbejde og har p.t. 4 andre bestyrelsesposter, bl.a. inden for lakseforarbejdning, svineopdræt og petfood – alle segmenter, som TripleNine Group henvender sig til.

Aktionær-repræsentanterne Hans Peter Koppernæs og Anker Mejnertz fortæller om valget af Torben Svejgaard: ”Torben har en stærk ledelsesbaggrund i internationale organisationer og har gennem sit virke i BioMar et indgående kendskab til industrien og ikke mindst til TripleNine Group’s største kundegruppe. Bl.a. derfor er vi overbeviste om, at han sammen med den øvrige bestyrelse, den nye CEO Jes Bjerregaard og alle de kompetente medarbejdere vil sikre en yderligere stærk udvikling af TripleNine Group.”

Torben Svejgaard er begejstret: ”Det kan lyde som en forslidt frase, men det er en drømmeposition for mig. Vores industri er spændende og dynamisk, selvom den naturligvis heller ikke er uden udfordringer.

TripleNine Group’s stærke position giver en fantastisk platform for den videre rejse, som jeg både er glad for og stolt over at blive en del af”.

Flere Nyheder