TripleNine investerer stort i Thyborøn

[caption id="attachment_8946" align="aligncenter" width="620"] TripleNine står foran store investeringer i fiskemelsfabrikken[/caption] TripleNine
21 mar 2017

[caption id="attachment_8946" align="aligncenter" width="620"] TripleNine står foran store investeringer i fiskemelsfabrikken[/caption]

TripleNine Group er klar med en investeringsplan på 85 mio. kroner i 2017. En meget stor del af beløbet skal bruges på at udvikle og forbedre produktionen på anlægget i Thyborøn.

- cirka to trediedele af pengene kommer vi til at bruge her i Thyborøn, siger Kenneth Lande Klokk, direktør for Koppernæs-koncernen, der har aktiemajoriteten i TripleNine Group til Folkebladet Lemvig. Investeringsplanerne på fiskemelsfabrikken i Thyborøn, skal ses som en ambition, om at skabe øget produktkvalitet og produktudvikling

- Vi skal have særlig fokus på kvaliteten, for så kan vore produkter også sælges til den højeste pris. Derfor skal vi her i Thyborøn investere i både produktionsudstyr og infrastruktur, siger Kenneth Lande Klokk.

Majoritetsejer
I 2016 blev Koppernæs majoritetsejer i TripleNine, og det ser den norske ejer som en fordel, når virksomheden skal udvikles.

- Det er både fornuftigt og rigtigt at have en majoritetsejer, for det gør det muligt at holde et langsigtet perspektiv. I modsat fald skal alle ejere være enige om de investeringer, der skal foretages, og så får man måske ikke gennemført de ting, der er nødvendige, siger Kenneth Lande Klokk, som dog er tilfreds med, at leverandørerne - i form af de lokale industrifiskere - fortsat har en mindre betydende ejerandel i selskabet.

- De fleste fortsatte som aktionærer i selskabet. Derfor kan vi stadig spørge leverandørerne til råds, når vi har brug for det. Det er også med til at sikre de fortsatte leverancer til selskabet. Det nytter jo ikke at have den fulde ejerandel, hvis vi ikke kan få de råvarer, vi har brug for, siger Kenneth Lande Klokk, der samtidig glæder aktionærerne ved at løfte sløret, for at regnskabet for 2016 bliver godt.

Ikke flere ansatte
Direktøren kan dog ikke love flere arbejdspladser i produktionen, da man sigter efter at automatisere processerne. Der er dog ikke planer, om at slanke fabrikken i Thyborøn.

- Vores ønske er at have en fabrik, der kan være med til at udvikle og blive en del af det lokale samfund her i Thyborøn. Det betyder meget for os, siger Kenneth Lande Klokk.

Flere Nyheder