TripleNine køber Polar Omega

Den Esbjerg-baserede virksomhed, Polar Omega, er blevet købt af TripleNine-koncernen. Men det sker ikke uden omkostninger for de ansatte i virksomhede
17 Jun 2015

Den Esbjerg-baserede virksomhed, Polar Omega, er blevet købt af TripleNine-koncernen. Men det sker ikke uden omkostninger for de ansatte i virksomheden – ni af de ansatte er opsagt, mens man i TripleNine-koncernen forsøger at finde opgaver til dem. Det fortæller JyskeVestkysten.

Triple Fish A/S – der ejer 50 procent af Triple Nine Group – ejer Polar Omega, der egentlig så ud til at have en lys fremtid som følge af samarbejdet med en israelsk virksomhed, Enzymotec Ltd. Enzomotec Ltd. skulle blandt andet markedsføre og sælge Polar Omegas fiskebaserede omega-3 produkt, Omega-PC.

Samarbejdet blev sat på skinner for blot halvandet år siden, men dårlig presseomtale i de amerikanske medier om, at omega-3 fedtsyrer kan give en forhøjet risiko for prostatakræft, gjorde opgaven umulig.

- Både salg og volumen blev stærkt præget af den negativ medieomtale, og det amerikanske marked, som er det største, gik helt ned, konstaterer direktør Nils Chr. Jensen overfor JyskeVestkysten.

Bestyrelsen reagerede på en regnskabsmeddelelse i det fælles dansk-israelske salgsselskab om yderligere nedjustering af forventningerne til salg i de kommende år. Det blev fra danske side vurderet til at ville føre til krav om tilførsel af betydelig kapital, og derfor blev Polar Omega solgt fra.

Flere Nyheder