TV 2 News sætter fokus på retssag om Kattegat

På tirsdag i den kommende uge kommer Højesteret med sin dom i sagen om de lukkede områder i Kattegat, hvor tre fiskere står anklaget for at have fiske
03 apr 2016

På tirsdag i den kommende uge kommer Højesteret med sin dom i sagen om de lukkede områder i Kattegat, hvor tre fiskere står anklaget for at have fisket ulovligt. En retssag som fiskerne nu har taget hele vejen fra Byret over Landsretten til Højesteret.

TV 2 News har søndag morgen valgt at sætte fokus på sagen. Det er blandt andet sket med interview med nogle af de involverede parter fra fiskeriets side. En af dem er formanden Jan Nordahl Petersen, der fortæller om de store konsekvenser, som de lukkede områder har haft for fiskerne i Gilleleje.

Hør interview med Jan Nordahl Petersen.

[audio m4a="http://fiskeritidende.dk/wp-content/uploads/2016/04/Tv-2-news-m-Jan-Nordahl-KUN-JN.m4a"][/audio]

Den administrerende direktør i Danmarks Fiskeriforening PO; Niels Wichmann, var også med i indslagene på TV 2 News. Han forklarede blandt om det absurde i, at retssagen - da den tirsdag i denne uge blev fremlagt i Højesteret - var svulmet op fra én side til omkring 1500 sider, fordi staten forsøger at tryne den enkelte fisker.

Hør interview med Niels Wichmann.

[audio m4a="http://fiskeritidende.dk/wp-content/uploads/2016/04/Tv-2-News-m-Niels-Wichmann-KUN-NW.m4a"][/audio]

 

Flere Nyheder