Tysk fiskerimesse fejrer 30 års fødselsdag

Den vigtigste begivenhed for den tyske fiskeindustri er lige på trapperne. Fra søndag den 25. februar til tirsdag den 27. februar 2018 afholdes messen
01 nov 2017

Den vigtigste begivenhed for den tyske fiskeindustri er lige på trapperne. Fra søndag den 25. februar til tirsdag den 27. februar 2018 afholdes messen Fish International i Bremen med omkring 300 udstillere fra ind- og udland. Og der er allerede store forventninger til messen - både fra arrangørerne og fra udstillerne.

- Det bliver en spændende messe, og vi har allerede fået tilsagn fra mange udstillere, og vi glæder os til at fejre vores 30 års fødselsdag sammen med fiskeindustrien, siger den mangeårige projekt manager for Fish International, Sabine Wedell i en pressemeddelelse.

Omkring 40 procent af udstillerne på messen er fra udlandet. Ud over mange hollandske virksomheder, vil Danmark også være bredt repræsenteret af udstillere. Men der er også stor interesse for messen fra Østeuropa.

- Vi glæder os over den voksende interesse fra Østeuropa, siger Sabine Wedell og nævner, at der kommer udstillere fra Polen, Estland, Letland og Litauen.

Området med akvakultur vil til den kommende messe være større end sidst med udstyr for traditionelt opdræt og for produktion i recirkulerede systemer.

[]

Højdepunkter

Ud over de mange stande med mulighed for at se nyheder, tale forretning og skabe nye kontakter, har Fish International også en del højdepunkter i løbet af de tre dage, som messen varer. En tradition, som har været en fast bestanddel af messen fra første gang den blev afholdt, er søndag aftens trawl-party med musik, dans, god mad og gode muligheder for at skabe nye netværk. Derudover vil fagtidsskriftet FischMagazin igen i år uddele deres Seafood Star for banebrydende nye idéer i forhandlerleddet.

- Der vil også være en premiere i år. Mandag eftermiddag vil de første fiske sommeliers modtage deres bevis. Den nye titel bliver tildelt deltagere, der har gennemgået et 50 timers kursus i både teori og praksis, og som har bestået en eksamen i det tyske handelskammer, fortæller Sabine Wedell.

[box type="shadow" ]Fakta Fish International begyndte i 1988 med mere end 100 udstillere på initiativ fra fiskehandler Peder Koch-Bodes. Nogle af udstillerne fra 1988 er stadig at finde på messen - for eksempel den hollandske virksomhed Parlevliet & van der Plas. Mange af de omkring 300 udstillere er der dog for første gang i år.[/box]

Tre i én

Hun beskriver konceptet som ”betal for én - få tre messer”. For udover Fish International afholder virksomheden Fleischer-Einkauf AG deres messe-show i Hal 4. I Hal 6 og Hal 7 bliver der afholdt Gastro Ivent for tredje gang. Gastro Ivent leverer løsninger og idéer til den gastronomiske industri i Nordvesttyskland og du kan blandt andet se nye trends inden for kaffe, blive klogere på køkkenudstyr, systemer til kasseapparater og meget mere.

 

 

Flere Nyheder